Om varmelagre.dk

HVEM STÅR BAG?

varmelagre.dk er oprettet i 2018 som en del af projektet ”Opfølgningsprogram for store varmelagre i Danmark”, der er støttet af EUDP. Projektet har til formål at opsamle, analysere og formidle måleresultater og driftserfaringer fra borehulslageret i Brædstrup samt damvarmelagrene i hhv. Marstal, Dronninglund og Gram. Flere store lagre kan løbende tilknyttes hjemmesiden.

SÅDAN BRUGES SIDEN

Før musen over byerne for at se den aktuelle status for varmelageret. Klik på ikonet, der repræsenterer enten et damvarmelager eller borehulslager, for at få flere oplysninger. Herefter kan man se den aktuelle status for lageret og evt. vælge en periode som man ønsker at se historiske data for.  Herefter kan man få data præsenteret som grafer (energiindhold, ladeeffekt og temperaturniveauer) eller downloade data som en csv-fil. Øverst findes muligheden for at læse mere info om hvert værk ("Om værket") og hente samlede rapporter over lagrenes ydelse i tidligere år ("Rapporter").

Data leveres fra værker uden filtrering og præsenteres til orientering, men uden medfølgende garantier. Hverken easynet, Dansk Fjernvarme, Energistyrelsen, PlanEnergi, fjernvarmeværkerne eller andre kan holdes ansvarlige for brugen af data eller anden information, der præsenteres på varmelagre.dk.